Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nästan på gränsen och stundom en bra bit över densamma även för mig ... Men du fattas mig!


Lördag kväll ...

... och trots att jag
under hela veckan
varit så där alldeles snäll ...

... är din närvarande frånvaro
mitt enda sällskap här ikväll ...

Tycker någonstans
att det borde finnas 
en liten funktionell
önskebrunn- app
som kunde trolla hit dig
som är ämnad för mig
så att
jag äntligen dig sakna slapp ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-04-11 17:00



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Rosen på bilden summerar känslan i orden...men hoppet ger sej inte...
2015-04-13

  Hanna Mari Wallin
Bilden tillsammans med din text förstärker varandra. en längtansfull text men ändå full av hopp

Bravo Peter detta gillas skarpt!
2015-04-11

  Ingrid Trolle
Sista strofen är så
ödmjuk och så betagande
att man blir mjuk i sinnet.
Önskebrunnen är genial.
2015-04-11

  Poeten Salvador VIP
Bra flyt i läsningen, genomarbetad rytm
2015-04-11

  Per Drysén
Närvarande frånvaro speglar sorgen över ensamhet. Gillas.
2015-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP