Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag var så liten i det stora


De stora vidderna älskar mig

De fyra elementen jord, eld, luft och vatten
blir så tydliga när man är i ett landskap med
stora vidder och höga fjäll.

Jag kände mig buren av jorden
Smekt av vinden
Värmd av solen
Jag drack mig otörstig av ögonblickens
frid och stillhet.

Jag var närvarande i nuet och inget
saknades.




Fri vers av WyS VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-04-11 18:54



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så underbart :) kram
2015-04-12

  M M Mannheim VIP
Tänk om världen kunde njuta av de öppna vidderna som du.
2015-04-11

    ordskalv
Fint beskrivet av ditt möte med naturen.
2015-04-11
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP