Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglar finns!

Ni kommer till mig när mörkret i själen
värker,
livströttheten påminner om slutet
ni är det värdefullaste jag har

med själens smärta finns inget slut
själens smärta liksom ordet får aldrig
tystas genom våld
folkmord har inga gränser, döden
behöver inget mordvapen




Fri vers (Prosapoesi) av Ulf Folke Folkesson
Läst 157 gånger
Publicerad 2015-04-12 08:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Folke Folkesson
Ulf Folke Folkesson