Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bön för en gammal

Gud som haver Barnen kär
se till mig som gammal är
mig, vars vardag ofta rymmer
sorger, oro och bekymmer
Käre, Herre hör min röst när ja
ber om hjälp och tröst-




Fri vers (Prosapoesi) av Ulf Folke Folkesson
Läst 279 gånger
Publicerad 2016-09-29 15:44



Bookmark and Share


    Orkiden
Fint!
2016-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Folke Folkesson
Ulf Folke Folkesson