Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågel Roger


som går på droger flög en dag till sin svåger

Vogel

för att äta piroger

Men han var inte hemma som sagt och lovat

så Roger blev eld och lågor

och flög hem igen...

Ken Cassel
12/4-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-12 22:36



Bookmark and Share


  Rise Little One
Haha, ett gott skratt för dagen :D:D:D
2015-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel