Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen vän är evig om vi inte tar vara på och vårdar vänskapen. Jämväl är kärleken heller ej för evigt hållbar utan omsorg, underhåll och gensvar ...


Med lite tålamod och envishet ...

... kan även 
den allra starkaste vänskapen
jämväl
som den allra största kärleken ...

... brytas ned
gå fullständigt sönder
så att den ej längre finns mer ...

Även om 
det handlar om en livslång vänskap
eller 
den allra vackraste och starkaste kärlek som är
predistinerad att vara resten av livet ut ...

Tror vi har lite lätt för att glömma bort dessa små faktum
innan allt redan är för sent, över och oåterkalleligt slut ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-04-13 12:49



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Allting behöver vårdas
så även nära och käras
själar och vänskap
2015-04-13

  P-E-H
Sanna dina ord!

Alla relationer behöver vårdas för att inte sakta brytas sönder för att slutligen försvinna.
2015-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP