Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Be honest even if others not are

Real Honest believers

owns fear for God´s eyes

That´s why they are honest

even if others are dishonest

 

They have read the real Bible

they remember Sodom and Gomorra

Knows that God will not forgive everything

that´s why they know they must be honest

 

Treat somebody with badness

is not goodness

Stealing and cheating

is not what God is learning

 

If you using holy water

with your false soul

Then it doesn´t  matter

if you work inside one church hall

 

Your punishment

will be harder

If you use God´s name

in a bad manner




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-13 15:06



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
"Be honest even if others not are"
Instämer med andra läsare. Men jag ser en tatuering av världsklass. Så jag säger människa är den heliga ljuset.
2015-04-13

    ej medlem längre
Ja så är det!
Vet man det rätta men ändå handlar fel så får man en hårdare dom än den som inte visste skillnad mellan rätt och fel.
2015-04-13

  Bibbi VIP
Så sant.
2015-04-13
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP