Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nr I citerad från en blomkruka


omorganiserad aforism

 

 

I

det är
de små ljuspunkterna
i vardagen
som gör
den stora skillnaden

 

II

 det är
den stora skillnaden
i vardagen
som gör
de små ljuspunkterna






Övriga genrer (Aforism) av Nanna X
Läst 238 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-04-13 16:03



Bookmark and Share


    prima donna
så väl formulerat! båda två
2015-04-14

    Lena Söderkvist VIP
Visst är det så.
2015-04-14

  i af apa
så är det...
2015-04-13

  TrollTörnTrappan VIP
Vackert samverkande kontrast!!
2015-04-13

  KattenKin VIP
Stor skillnad beroende på belysning, snygg vändning!
2015-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X