Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirationskällor är ju sådana såväl till sin konstitution som sin definition att de visar sin närvaro när vi minst förväntar oss det ...


När jag lyfter min blick ...

... upp mot skyn
formar sig molnen
som vore de 
gråtande änglar
på kollisionskurs
över hela den blå
solbestänkta himmel
som möter min syn ...

Lika vackert
som sorgesamt ...

I mångt och mycket
minner det gemensamt
om livet i sig ...

Torkar bort en tår
eller två 
och kryper ner
under täcket
och trösta mig
med tanken på
att du som för mig är ämnad
kanske börjar inse
att jag väntar på dig ...

.... och att du
när du betraktar
samma himmel
kommer på tanken
att du kanske borde 
komma för att stanna
och förbli här hos mig ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-04-13 16:40



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
vacker
varm text
den berör
går in i själen
fint skrivet
2015-04-14

  Margit Grell
Text med vacker innebörd och bildskapande vacker inledning.
2015-04-14

  Hanna Mari Wallin
en genuin känsla förmedlas här
en längtan så innerlig, lycklig denne som får omfamnas av den innerliga ömheten

applåder min käre poet vän


2015-04-14

  Ingrid Trolle
Vacker text om
din längtan
2015-04-13

    ej medlem längre
Vacker text..full av längtan!
2015-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP