Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(eget foto)


Nu när vinden tär



håll om
mig hårt

i stormen

låt inte en enda
sekundmillimeter
av mig

falla orörd
av dig


för du
jag behöver innerligt
kramas samman nu

så jag inte
faller helt isär




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 257 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-04-14 08:26



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
Text som berör innerligt!

Tack!
2015-04-16

  Sofhia Wirström
berörande
bra skrivna rader

2015-04-14

  ULJO
mycket bra
2015-04-14

    Dan Myrbeck
Berörande och bra.

Fastnar för

sekundmillimeter

2015-04-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbar kärleksdikt har din penna tecknat.
2015-04-14

  KYREUS of Sweden
Insikt
om
väsentligheter
2015-04-14

  Marita Ohlquist VIP
Stormen kan efterlämna stor förödelse om man är ensam.
Då behöver man någon som håller om och kramar.

2015-04-14

  Lars Hedlin
Genomsyrar närhet och längtan! Varm kram <3
2015-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell