Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med bultande hud



vet inte om det
är den där
beryktade väggen

som mig tär

eller kanske blott
innerlig trötthet

av alltför vilsna
spår
i ensamhetens snår

som kväver
mitt inre ljus


likaså snubblar
jag på

i tidens tempo
med bultande hud
svept över rastlös kropp

rymmande riven själ
som blott önskar
vila få




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 241 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-04-14 19:38



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra o berörande skildrat
2015-04-15

  Marita Ohlquist VIP
Förmedlar en stark längtan efter lugn och harmoni!
2015-04-15

  Lars Hedlin
Känslan berör djupt och känns....Varm kram <3
2015-04-15

  Sofhia Wirström
dina ord berör mig
dina rader
de stannar kvar
2015-04-14

    ej medlem längre
berörande..
2015-04-14

    ej medlem längre
Det är tungt när livet river sår på öm hud.
2015-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell