Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att skriva är att leva.

Vad är det du skriver
undrar många

jag skriver
det jag lever
här och nu

eller det som var då

källor som aldrig sinar
jag låter dem flöda

orden är mina
men hur du läser dem

vet bara du

det finns en längtan
i oss alla

att få flyga fritt
leva sin dröm

min dröm är verklig
när jag skriver



















Fri vers (Fri form) av wonder
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-15 10:52



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så väl tänkt och skrivet, ja !
2015-05-03

  mare VIP
Fin och så sann
2015-05-01
  > Nästa text
< Föregående

wonder
wonder