Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orkar du älska mig ?


vissa dagar
räcker det så väl

med att du säger
-vackraste

till mig

andra dagar
behövs blommor
och choklad

för att lyfta
mitt jag


blytunga, grå
dagar,
behöver du
än mer förstå

att jag behöver,
att du håller mig
i famnen

lyfter mig till
himlen
om och om
igen

för att jag
ska nå livslusten




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 277 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-04-15 16:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känsla som väl känns igen..
Starkt förmedlat
2015-04-17

    Dan Myrbeck
Självutlämnande och bra.
2015-04-16

  Lars Hedlin
Sådan ömhet i dina ord och önskningar om det lilla speciella i tillvaron..Varm kram till dig <3
2015-04-16

  Sofhia Wirström
dina rader berör
livet
ser ut som du beskriver
underbart fömedlat
2015-04-16

    ej medlem längre
Poesi som berör.
2015-04-15

  Marita Ohlquist VIP
Fint förmedlat om behovet av omtanke och kärleksfulla handlingar när livslusten har försvunnet!
2015-04-15

    ej medlem längre
Fint framförd om när känslan sviktar..
2015-04-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbar dikt om omtanke och kärlek man behöver, när livet känns lite avdankat.
2015-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell