Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormen

Snart kommer den, stormen
Molnen blir mörkare
De drar ihop sig
Åskan hörs på avstånd
Regnet syns vid horisonten
Blåsten ökar
Plötsligt är den här
Stormen





Fri vers (Fri form) av Solskensskugga
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-15 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solskensskugga