Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en natt och dag

Mörkret kom åter smygande
Förkunnar att kvällen är här
Natten står för dörren
Morgon efter det
Därefter ljuset
En ny dag har börjat igen




Fri vers (Fri form) av Solskensskugga
Läst 110 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-15 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solskensskugga