Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kapitulerar

 

 

 

solen trillar ner
trots att den sitter kvar
det är ju hela världen som snurrar och roterar
mörkret lägger sig som ett täcke över staden
i månljuset ser jag fingeravtrycken på fönstret
där jag stod för en stund sedan
och önskade mig bort från den här platsen
ja, jag önskade att jag var i det paradis
den fristad
som är din famn

jag skrattar tyst för mig själv
för det är väl lustigt ändå
hur någon som är så långt borta
kan kännas så nära
du har tagit dig in
under min hud
du har belägrat mitt hjärta
jag kapitulerar
hissa din flagg

så är jag din

 

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 864 gånger och applåderad av 48 personer
Publicerad 2015-04-16 02:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du kan skriva utan att göra saker varken sliskiga eller för söta, du skriver som en äkta dreamer,
en sån alla flickor drömmer om och önskar sej dikter av, du skriver som bara du kan Nicklas.

//V
2015-05-15

  Rise Little One
Dina ord når längst in i hjärtat.
2015-05-12

  P-E-H
Finess och känsla... dubbelpoäng som ger full pott på dina fina ord... ! Gillar särskilt de två sista raderna.
2015-05-11

  Maggi
Önskar nån skrev nåt såhär fint till mig nån gång. Vad lycklig man skulle bli! Hur fint som helst ju!
2015-04-20

  Mikloz
hissa din flagg
så är jag din


fullt av känsla. vackert!
2015-04-20

  Linnéa Sinéad
Så fin! Känner igen allt så otroligt väl!
2015-04-16

  Elliinor
åh, vilka vackra liknelser! Du är awesome!
2015-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP