Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad kännetecknar en bra poet?

Poeter tror som kyrkan förr

att svåra ord öppnar en dörr

Enkla ord kastar de i en latrin

ser sin styrka i att förstå latin

 

Men är inte sanningen

av en helt annan anledning

Att när majoriteten förstår

det är då dikten får en chans att gro

 

Och en dikt som fångar

många gånger många

Måste väl betyder mer än att stajla

med obegriplig rappakalja




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 459 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-04-16 03:27



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2015-04-16

  Ponkla
Bra skrivet!
2015-04-16

  Bibbi VIP
Skriver under på Senta!
2015-04-16

    ej medlem längre
Det man inte förstår har man ingen glädje eller nytta av.
Tyvärr finns det texter som är nästan omöjliga att få ut något av.
2015-04-16

  Fredrik Payedar
Otroligt bra!
2015-04-16
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP