Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag råkade titta upp mot stjärnorna en natt


då jag blev så himla paff

Jo, för helt plötsligt fick jag syn på den stora björnen

som kom springandes med Karlavagnen i släptåg

då den lilla Björnen de båda försökte springa ikapp

Och det såg så himla surrealistiskt ut att jag knappt

kunde hålla mig för skratt

Så verkligt overkligt

Undrade bara vart de var på väg någonstans

eftersom de hade en så himla fart

eller om de nu mot den lilla björnen

bara spelade ett litet spratt

I vilket fall som helst så glittrade de alla lika glatt

innan de bara försvann bakom hörnet

och allting blev svart

då jag bara tackade för mig och sa god natt...

Ken Cassel
16/4-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 211 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-04-16 03:16



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Visst är det vackert i alla fall med alla stjärnorna...
2015-04-18

  Lynx63 VIP
Dom va på väg till mig, en natt macka med honung bjöd jag på. Natt i natt du e en skatt. KRAM *
2015-04-17

  Sofhia Wirström
dina texter
är härliga att läsa
fulla med liv
fulla med fantasi
och magi
2015-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel