Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

socialt accepterad


bete sig som
ett oskrivet blad
mitt i ett lexikon
som en social kameleont
i djungeln av relationer




Fri vers av J.Larsson
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-16 04:08



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Bullseye! Så jäkla bra sammanfattat!
2015-04-16
  > Nästa text
< Föregående

J.Larsson