Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tills dess



himlavalvets stjärnor
skall återigen lysa klart

upplyst av brinnande klot
likt en extra puls i natten

återigen kommer gryningen
viska hopp, klädd i ljusblått


och solen kommer
värma hud och själ
innerligt

och hjärtat bubbla
i takt med berusande
fågelsång

lustfylld
själagång


när doften av liv
kysser mina syrestörstande
lungor

till dess

håll om mig hårt
och viska ömt
att allt ordnar sig




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 751 gånger och applåderad av 19 personer
Utvald text
Publicerad 2015-04-16 08:28



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Storartat.
2015-05-07

  Ola Rydberg
Jättevackert
2015-05-07

    Dan Myrbeck
GRATTIS

till * !!!
2015-05-06

    ej medlem längre
Så underbart
2015-05-06

  ULJO
fina ord med känsla
2015-04-16

    Dan Myrbeck
Vackert om hopp
och tröst
2015-04-16

  Lars Hedlin
Dina ord känns rakt in i själ och hjärta..Kramar om! <3
2015-04-16

    ej medlem längre
Din målning och orden bildar en vacker symfoni för själ och hjärta.
2015-04-16

  Marita Ohlquist VIP
Satt länge och "kände in" det sista stycket.
Kom ihåg hur det var.
Önskar dig allt gott.
2015-04-16

  Sofhia Wirström
så fina rader
de tre sista
"håll om mig hårt och viska ömt
att allt ordnar sig" ger styrka
kraft och mod
just så är det för mig nu
behöver nån
som håller om mig hårt
och viskar
att allt ordnar sig
2015-04-16

  Rise Little One
"håll om mig hårt
och viska ömt
att allt ordnar sig"

Det får vi alltid hoppas... dessa rader berör mig djupt! Tack vännen.
2015-04-16

  Anya VIP
Vacker uppmaning! Hoppas allt ordnar sig!
2015-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell