Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till L. och din poesi


Ögon av regn

 

plötsligt hamnar jag

här långt senare

 

ser att jag glömt

vara här

 

ser där borta

 

'UTGRÅTNA__SOMMARÖGON'

 

gråter regn

 

och hör

'det regnar just nu i min själ'

 

utan regnrock

aldrig ett

paraply

 

här vill jag stå

i regnet

 

det reg

net

 




Fri vers av petter rost
Läst 374 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2015-04-16 13:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En samkänsla. Känna det som någon annan känt, tänker jag. I " det reg net"
2015-12-27

  Nimbus VIP
Målande ord som berör ett ungt hjärta som mitt! Du fångade mig framförallt vid

"och hör

'det regnar just nu i min själ' "

Du har ett sätt att skriva som inte många har. Ett lättsamt sätt, men samtidigt med ord som är annat än lätta. Jag har inga ord!
2015-06-18

  Lollitta VIP
TACKSAMMMMM!
2015-04-21

  Annie b'larsson VIP
Ja, det är poetiskt vackert, poemet flyter stillsamt fram, du vill stå där i regnet, tillsammans, du känner lika.
2015-04-17

  Maiah VIP
Gillar känslan av närvaro och modet att vara i saknaden
2015-04-16

  i af apa
vemod
måste vara ett
slags mod...
2015-04-16

  Elsa Rohlén
Det är en så vilsam melodi i det du skriver och det tycker jag om. Här vill jag stå, i regnet. Så fint att bara få existera någonstans ibland.
2015-04-16

  Blomma-Stjärna VIP
diktjaget är på språng - har glömt vara här ---- men nu han är "i ögon av regn" ÄR (ser, hör )
2015-04-16

    ej medlem längre
ett stilla vemod. .känner ändå en slags acceptans/Stillhet..
väldigt fint.
2015-04-16
  > Nästa text
< Föregående

petter rost
petter rost