Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kommer en vind





har lyssnat för länge på dig nu
men tro inte att jag trott ett enda ord du sagt
jag har spänt mina vingar - jag ska flyga iväg långt bort
nu väntar jag bara på en stark vind

mitt älskade barn världen är full av dårar
man undrar ibland hur de orkar med sig själv
mitt älskade barn torka dina tårar
och flyg iväg
det är bara att vänta på en stark vind

Det kommer en vind
Det kommer en vind
Det kommer en vind
Livet är hårdast mot dem som är små

har vandrat för länge mellan dessa berg
har redan blivit 24 år
min stad du är svartvit, du har tappat färg
men både du och jag vet var vi kom ifrån

stod i hamnen i San Francisco
såg ljuset speglas i det stora blå
jag stod på ett berg när jag tänkte på dig
- du satt i ditt fönster och vänta på regn

Det kommer en vind
Det kommer en vind
Det kommer en vind
Livet är hårdast mot dem som är små

mitt älskade barn världen är full av dårar
man undrar ibland hur de orkar med sig själv
mitt älskade barn om det finns nån du sårat,
skall du säga förlåt

det är det vackraste ord som finns
det är det vackraste ord som finns
det är det vackraste ord som finns
det är det vackraste ord som finns
























Övriga genrer av Tyko
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-12 07:59



Bookmark and Share


    tehdog
fint
2015-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Tyko
Tyko