Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://soundcloud.com/v-rv-n/minnen-av-dig


Minnen av dig



Minnen av dig
du blåste rökringar kring min panna
och sa till mig;
här kommer jag inte stanna
längre än vad som krävs av mig

Vi såg dig springa
över snea hustak
du lärde dig försvinna
kom du nånsin mer tillbaks?
till staden du flydde långt ifrån
till staden du flydde långt ifrån

Minnen av dig
du blåste rökringar kring min panna
och sa till mig;
här kommer jag inte stanna
längre än vad som krävs av mig

vilken väg jag än tar
kommer jag sakna dina andetag
vilken väg jag än tar
kommer jag sakna dina andetag





Prosa av Tyko
Läst 299 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-22 11:26



Bookmark and Share


  cilax VIP
snyggt
2015-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Tyko
Tyko