Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orosspindeln spinner

Oron sprider sig

tar över

väver mig 

i sitt klibbiga nät

Drar i magen 

trycker över bröstet

virar in tankarna 

snärjer mig

Klämmer sakta

hoppet ut




Fri vers av Sanna i badet VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-04-16 22:25



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Bra metafor!
2015-04-22

  ResenärGenomLivet VIP
Bra beskrivning av något väldigt jobbigt...
2015-04-18

  bittemi VIP
En bra beskrivning att känna igen sig i!
2015-04-17

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat
2015-04-17

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Ja precis så är det
2015-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP