Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Affirmation typ turbo-effektiv i hopp om ett önskat liv på väg till kudden ...


Om du är den jag vaknar nära tätt intill ikväll ...

... lovar jag 
av hela mitt hjärta
och hela min själ
att jag kommer att vara
så himmelskt snäll
med varje tänkbar aspekt 
av varje millimeter av 
hela din kropp och själ ...

Efteråt
kommer ej
längre vara
ett relevant begrepp för dig
efter att du har älskat med mig
ty den njutning 
jag kommer att skänka dig
utesluter ens tanken
i varje skrymsle och vrå
inom hela dig
på att du skulle vilja
ens för en endaste dag till i ditt liv
vara utan mig ...

Och då
om inte förr
kommer du att förstå
vad jag verkligen menar
med att du är ämnad för mig
precis som jag jämväl så är för dig ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-04-17 12:32



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
vilka otroligt vackra rader
med så mycket ömhet
och kärlek
den som har dig
kan skatta sig lycklig
2015-04-18

  Hanna Mari Wallin
så kärleksfullt ömsint
skrivet
lycklig den som finner dig
2015-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP