Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu SKA jag Kapitulera på riktigt ... Inte blott upprepa min önskan och förhoppning om att så kommer att ske, så som jag redan gjort ett antal gånger tidigare under dagen ...


Blott bara sex till åtta timmar försenad ...

... är jag nu på väg att logga ut för dagen ...

Kudden väntar på min kapitulation
och utlovar drömmar väl värda att drömmas
även om de kanske inte bjuder på någon större revolution ...

Passar dock på
att önska mina läsare
en innerligt njutbar och underbar helg!

Väl mött senare ikväll ...

Kram

Peter




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-04-17 14:01



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
detsamma till dig
hoppas du fått en natt
med sömn

2015-04-18

  Hanna Mari Wallin
Detsamma önskar jag dig.
2015-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP