Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närvaro

Hon slänger med sin friska arm
och trallar, mimar

Hon svänger med kroppen
och lever med blicken

med sin närvaro spridd
mot äldreboendets bakgrund




Fri vers av bittemi VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-04-17 17:04



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Fint, att fånga det positiva i det mindre ljuva.
2015-04-21

  Lars Hedlin
Tycker om denna man blir glad!
2015-04-19

  ResenärGenomLivet VIP
Säger som de andra...vilken livsglädje...:-)
2015-04-18

  Bibbi VIP
Verklig livsglädje!
2015-04-17

    eva m h
Förmedlar livsglädje!
2015-04-17

  Marita Ohlquist VIP
Måste vara underbart att få åldras med sådan närvaro!
Blir glad när jag läser.
2015-04-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilken underbar livsglädje din text förmedlar!
2015-04-17

  Ljusletaren
Det spritter i kroppen trots alla delar inte är intakta ... sann livsglädje som du förmedlar. Sprids som ringarna på vattnet *varmt tack* /kram
2015-04-17

  KYREUS of Sweden
Rörande;
tänk att
få leva med
"hela vägen"
2015-04-17
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP