Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåtorna har inga svar

Fast din tro är stark

bland frusna löften

genom kalla dagar

vi har inga svar på gåtorna

vi måste dö ändå


Men vi samlar

vi samlar våra ord

ser över

och förlåter


Och vi minns


Jag minns de varmaste

ögon som nånsin sett mig

och jag ska bära dem

till sista andetaget


För det är kärleken

bara den

som bär mening

hela vägen





Fri vers av bittemi VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-04-21 18:25



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Underbart kärleksfullt...
2015-04-25

  Sofhia Wirström
kärlekshyllning
fina rader
som värmer
som berör
bra skrivet
2015-04-23

  Anya VIP
Jaa visst är det så. Fina klokord.
2015-04-23

    Dan Myrbeck
Fin hyllning
till kärleken!
2015-04-22

  Lars Hedlin
Du skriver med innerlig känsla!
2015-04-22

  Ljusletaren
Klockren och sann text om den bästa uppmaningen som finns ... kärleken *tack* / kram
2015-04-22

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text att börja dagen med.
Tack för den.
2015-04-22

  Bibbi VIP
Strålande bra.
2015-04-21

  Respons VIP
Kloka innerliga tankar!
2015-04-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Finstämt och berörande diktat om kärlek som övervinner allt.
2015-04-21

    AA VIP
Vackert.
2015-04-21

  aol
Så vackert fint skaldat vännen
2015-04-21

  Per "Läsaren" Sörqvist
så fint
2015-04-21
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP