Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gränslös och fri


Född fri i dans

När jag dansar
känner jag mig

LEVANDE

och

GLAD




Fri vers av WyS VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-04-17 21:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
UNDERBART!
2015-04-19

  ResenärGenomLivet VIP
Så skön när man hittar något som känns så bra...
2015-04-18

  L.byström
Samma här!! Underbart!
2015-04-18
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP