Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glöm inte

det snurrar och snurrar
tar aldrig slut
eller

känner värmen
mot kinden
men snart en isande vind

det kan va tufft
det kan kännas meningslöst
det kan kännas
som de aldrig tar slut

men
GLÖM INTE
att vända det till något bra
för glädje kommer av
positive energi
så stanna inte kvar i det negativa




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 340 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-17 23:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stor stark insikt :) kram <3
2015-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson