Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var då...



när min själ
speglades på
dina näthinnor


varje ord
i rummet
bar en större mening

och andetagen
delades syremättade


det var då

jag insåg

att vi hade
ett sant möte




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 233 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-04-18 07:38



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
UNDERBART! :) <3 räcker så! <3
2015-04-19

    ej medlem längre
Dina ord är som om själen talar...gripande vackert.

2015-04-18

  Marita Ohlquist VIP
Ett möte i den bästa av världar!
2015-04-18

  Sofhia Wirström
fina
varma rader
bra skrivet
2015-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell