Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hudkyssande nära



våra läppar
slutade kämpa emot
i skymningen

när våra kroppar
insåg


att det bara
fanns ett sätt
att vara

ett sätt
att natten
sinnligt bära


hudkyssande nära




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 215 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-04-18 08:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh, så vackert, titeln är underbar.
2015-04-19

  Lars Hedlin
Ger en härlig känsla...
2015-04-19

  ULJO
Finstämt och melankoliskt
2015-04-18

    ej medlem längre
Känner ett stilla vemod mellan orden.
2015-04-18

  KYREUS of Sweden
Sensibelt
2015-04-18

  Sofhia Wirström
varma
innerliga
kärleksfulla rader
2015-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell