Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi möts och stannar till en stund och pratar med varandra eller går förbi och tittar och tänker ordlöst.


Ibland möts vi lite mer..

Det är lätt att trycka på gilla
knappen eller låta bli.....

Reflektioner och tankeväxlingar
blir mer blottande och avslöjande

I en kommentar finns ett
engagemang som tyder på
en reaktion

Man stannar upp och vill
veta lite mer....eller man
bekräftar med sina egna
värderingar

Ett möte har skapats








Fri vers av WyS VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-04-18 09:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
SÅ varmt tankevackert :)
2015-04-19

  ResenärGenomLivet VIP
Bra tankar...överskriften säger en hel del...
2015-04-18

  L.byström
Vackert, sant och viktigt.
2015-04-18
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP