Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trörr på att sova och vakna utan den jag älskar nära tätt intill ... Tiden står ju inte still och det är så himla mycket mer jag vill ...


När natten blir till dag ...

... och dagen
blir till natt ...

... blir man lätt
vilse i drömmarnas land ...

Finner snart nog ut
att när gryningen kommer
har jag hunnit svälja
flertalet av mina skratt
emedan 
mina allra sista tårar
känns som om de tagit slut ...

Vill
så mycket  mer med dig
som är ämnad för mig
än denna väntan på
att din närvarande frånvaro
äntligen ska ta slut ...

Vill få vakna med dig
nära tätt intill
älska med dig
innan vi avnjuter
frukost tillsammans
för att sedan
älska lite till ...

... innan vi
ger oss ut
på upptäcktsfärd
för att tillsammans
utforska och inspireras
av allt det livet
har att bjuda på ...

När skymningen
släcker dagen ut
kvällningen
bjuder oss tid
för att utforska
varandras inre universum
och oändliga känsloliv ...

... innan vi
efter att ha älskat
innerligt med varann
till nattningen
somnar i sinnesfrid
nära, nära
tätt intill
precis så där
underbart fridfullt
som vi båda vill ...

I trygg vetskap om
att när vi i gryningen
åter vaknar 
börjar allting om ...

... Ingenting
blir någonsin
precis som
det var igår ...

Men oavsett 
förändringar och variationer
i det som vi möter
tillsammans i vårt liv
är kärleken vi känner
för varandra
ett fundament 
som bekräftar
att du och jag
är ett vi ...

... Inte ett alternativ!

Du fattas mig!

Undrar stilla tyst
i varje litet
skrymsle och vrå
 inom hela mig
hur länge 
det ska behöva dröja
innan jag äntligen
slipper fortsätta att sakna dig ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-04-18 16:44



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Självklart ska du inte
behöva vänta. Det är
hjärtskärande att
läsa denna längtan
efter en vän.
Käre Peter. Alla önskar
dig framgång i ditt
letande!
2015-04-18

  Hans Christian
".. Inte ett alternativ!"

Eftersom jag just nu funderar på att slå ihjäl någon - och INTE! utan goda grunder - så får jag läsa denna "pärla"


Så ömsint att jag nästan börjar gråta - käre Peter - önskar ifrån botten av hjärta/själ att det nu blir så som nog alla önskar!!!
2015-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP