Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Medkänslan är förmågan att ge kärlek


Känna med Dig

Medkänsla är förmågan
att känna med

I mitt hjärta känner
jag din ångest, sorg
och smärta

Medkänsla är mitt
hjärta nära ditt hjärta

Kärlek




Fri vers av WyS VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-04-18 20:56



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbar förmåga..Varm kram :) <3
2015-04-19

  M M Mannheim VIP
Tack att du finns med din medkänsla med andra människor.
2015-04-19

  Malawi
Väldigt fin!
2015-04-18
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP