Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ljuvlig dimma



dina sensuella läppar
håller en längtan

jag brinner av
att besvara


dina kinders
markanta skönhet

bär din blick
som smakar lust


när dina starka händer
flätar sig kärleksfullt
med mina

och tid och rum
försvinner i ljuvlig
dimma




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 206 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-04-19 08:53



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
Fint skrivet!
2015-04-20

  louisegirl
Varmt, ömt och fint, i kärlekens tecken
2015-04-19

    ej medlem längre
Poesi som berör.
2015-04-19

  Lars Hedlin
Ljuvlig som en sammetslen smekning i hjärta och själ :) <3
2015-04-19

  Marita Ohlquist VIP
Varm och fin text om kroppens tysta kärleksspråk.
2015-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell