Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(fotade soluppgången imorse:)


Din ljuva återkomst


nästintill naken
möter jag dig

din ljuva
ankomst


låter dig
hela mig

värma varje
frusen del

som innerligt
saknat dig

glädjes hett
av

din ljuva
ankomst


att återigen
få smekas hel
av välgörande vårsolen




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 546 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2015-04-19 15:14



Bookmark and Share


  Nannie
väldans fin denna
2015-04-24

  louisegirl
Mycket vackert i ord och bild
2015-04-22

  Rise Little One
Varm kärlek till solen ...
2015-04-22

  Sommarina VIP
Vackert och vacker bild
2015-04-20

  P-E-H
Så otroligt vackert... och med en fin bild också!
2015-04-20

  ULJO
Så underbart förmedlat
2015-04-20

  Lars Hedlin
Så underbart och sensuellt i ton och i värme :) tycker om denna mycket :)
2015-04-20

  Sofhia Wirström
dina rader
går in i djupet
värmer
när man läser
värmer
den frusna själen
2015-04-20

  Hanna Mari Wallin
Varmt och längtansfullt skriftat

2015-04-20

    ej medlem längre
Väldigt väldigt fin känsla i denna vackra skrift!
2015-04-19

  KYREUS of Sweden
Helt enkelt - UNDERBART!
2015-04-19

    ej medlem längre
Ord som speglar en hemkomst...
2015-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell