Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själslig snårskog

 

 

 

 Är

att försöka

reda ut

trassel och snår 

i själens sår.

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-05-25 01:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra metafor!
2015-05-26

  Ingrid Trolle
Ingen lätt uppgift
bra formulerad
2015-05-25

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
2015-05-25

    ej medlem längre
Fint poeterat Katinka
2015-05-25

  ULJO
Psykoterapeutens valspråk minsann
2015-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP