Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hinksubstitut


Svart söndag

Hej svarta söndag
Tack för tomheten
Som gav mig svagheten
Att inte sansa mig
Emot härskarkungen

Ännu en händelse
Som ristar in fel ärr
Som skadar

Är du nöjd nu?
Sover du gott efter din bravad?
Eller dränker du den med alkoholbomull?
Finns det något du inte dränker så?




Fri vers av maia
Läst 283 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-04-19 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maia
maia