Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har funnit en kärlek i att skriva


då jag lyssnar på en bra platta

En bra skiva

För det ger mig som oftast bra uppslag

då jag bara stjäl några små ord ifrån texten

i den så sköna musiken och gör om den till min

Sedan bär det iväg in i fantasin där allting händer

och sker gladligen när jag bearbetar orden

För det måste helst vara kul när man sitter

och skriver för sig själv halva natten

Annars får det nog lov att vara, min älskade vän

Ja, jag har funnit en kärlek i att skriva av mig

allting som jag har på känn

Det som ligger mig närmast hjärtat

eller råkar vara på tapeten...

Ken Cassel
20/4-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 214 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-04-20 02:46



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mmm...det är så gott att skriva...så fint...
2015-04-25

    ej medlem längre
Musik och kärlek är härliga inspirationer. Fin text!
2015-04-20

  Sofhia Wirström
så sant
och bra skrivet
orden
kärleken till skrivandet
ger så mycket tillbaka
fortsätt skriv
dina berättelser behövs
2015-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel