Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny mark VI

Jag sade till dig att det kommer bli bättre
och jag sade till dig att du kunde bättre
Jag sade till dig att du visste bättre
och jag sade till dig att du förtjänade bättre

men när de frågar vad jag hade velat säga till dig
om jag hade vetat att du skulle dö
så svarar jag att jag skulle sagt "Hej då"

"Snart kommer allt att kännas bättre"




Fri vers av 99knivesinside
Läst 118 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-23 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside