Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igår...

Igår kväll rätt sent när jag skulle
brygga lite kvällskaffe, och skulle
ta fram en melittapåse, då var de slut...
Jag tittade på klockan, butiken nära mig
hade stängt för många timmar sen...

Jag letade i skåpet om någon påse
hamnat vid sidan om, ramlat ner
men jag hittade ingen.. Tittade
under saker och ting men nix
lika tomt över allt...

Men kaffesuget släppte mig inte...
Så ja sa, gode Gud EN påse kunde
väl dyka upp, precis då föll min blick
igen på mikrovågsugnen där jag letat
innan och inget hittat... Men nu i
mellanrummet mellan den och väggen
syntes en bekant bit av en känd påse...

Jag drog ugnen lite åt sidan, då ramlade
en melittapåse ner i min hand...







Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-20 08:13



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Ja vilken tur vi har ibland. Kaffet smakade bra förstår jag.
2015-04-21

  Eva Helene VIP
Jag kan inte annat än le åt denna vardagslycka, kan förstå precis hur det kändes . . .
2015-04-20

  ULJO
Härlig text vännen
2015-04-20

  limerick
Makterna är med dig. Köp kanske en penninglott!
2015-04-20

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat!
Slutet gott allting gott, även kaffet.
2015-04-20

  Lars Hedlin
JA där ser man hur livet kan te sig ibland! Tack för att du delar med dig :)
2015-04-20

  P-E-H
Vilken tur! :-)
2015-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt