Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hotfullt ljus


Att stå på randen och titta ned och för en sekund se
hur illa allting faktiskt är
det är en sekund av mod
innan du blundar
 
men bilden flimrar under ögonlocken länge
som en aura av hotfullt ljus




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 250 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-04-20 11:00



Bookmark and Share


    Nora Lundberg
åh, varenda ord sätter sig och berör.
2015-04-23

    ej medlem längre
Ja, måna om det inre ljuset!
2015-04-23

    Madeleine Ågren (Maduska)
Precis så är det.
2015-04-21

  Eva Langrath VIP
Insiktsfulla ord
2015-04-21

  ULJO
Berör mig djupt dina ord
2015-04-20

  Magdalena Eriksson VIP
Blott ett ögonblick i sänder ...
2015-04-20

  Sofhia Wirström
dina rader berör
går rakt in i mitt hjärta
de skriker smärta
och rädsla
2015-04-20

    Tea Alex
Hemska insikter kräver många kramar, mycket närvaro och inte minst, en kopp varm choklad.
2015-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger