Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kysser havet


mina knän
kramar sanden
tätt

nästintill lika
intensivt
som min själ
kysser havet


när jag återigen
finner välsignad styrka

på hamnpromenaden




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 224 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-04-20 16:00



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart i känsla och i inlevelse! :)
2015-04-21

  Hanna Mari Wallin
så fint skrivet, man kan riktigt känna in havs doften och sommarvärmen

Jättefint!
2015-04-20

  Marita Ohlquist VIP
Fint förmedlat om att finna styrka för att orka med det som tynger!
2015-04-20

    Dan Myrbeck
Du finner ofta positiva upplevelser
vid havet. Det är bra att var och en
hittar sitt Samarkand.
2015-04-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Vackert och berörande diktat!
2015-04-20

  ULJO
Det gjorde Ulf Lundell i en låt, men du gör det med mer känsla
2015-04-20

    ej medlem längre
Tack för att du tog oss med på din promenad...där fanns styrkan.
2015-04-20

  Rise Little One
En rofylld text att njuta.
2015-04-20

  KYREUS of Sweden
Seren skönhet!
2015-04-20

  Ola Rydberg
Vackert själfyllt
2015-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell