Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten tanke i natten ...


Tänk om jag förmått nyttja min visdom ...

... lika klokt som dig ...

Då kanske det funnits
väsentligt mer kvar av mig ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-04-21 04:09



Bookmark and Share


  P-E-H
En kort text som berör mycket... känns som att jag kunnat skriva den själv några gånger i livet...
2015-04-21

  Sofhia Wirström
fint skrivet
berör
2015-04-21

    ej medlem längre
Ja.. Håller med Hanna :)

Fast de nattliga tankarna är ju ofta så..lite uppgivna.

Men då dagen tar vid ges nytt krut till lättare tankar..

Förhoppningsvis :)
2015-04-21

  Hanna Mari Wallin
Men, vad är detta. man har ju alla möjligheter och faktum är, människan blir bara bättre och klokare med tiden, om man använder sin tid på rätt sätt.

Ut med en bok nu Peter!
kram poetvännen Hanna
2015-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP