Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In harmony



you bring the sun
to me

I carry the lust
to you


we blend passion
and love together

with colorful life
in harmony




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 205 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-04-21 08:25



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fin text om kärleken när den är som bäst!
2015-04-22

    Dan Myrbeck
Fin, bra variation att skriva
på eng
2015-04-21

  Sofhia Wirström
kärleken
när den är som bäst
bra skrivet
2015-04-21

    ej medlem längre
Harmonin finns i dina ord.
2015-04-21

  Hanna Mari Wallin
vackert skrivet om kärleken
2015-04-21

  Lars Hedlin
Life as it should be..Like it a lot! :)
2015-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell