Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
omgjord


för jag vill vara hel


du är inte som alla andra
dina ord väger så mycket att
pappret slits sönder när du skriver på det
pappret slits sönder när du skriver på det
när du ler faller jag till smulor
när du ler är du en handgranat
när du ler är jag långt borta




Fri vers av johii
Läst 370 gånger
Publicerad 2006-04-14 21:56



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
När du ler är du en handgranat - stark bild!! Tror dock att jag tyckte mer om dikten innan den renoverades.
2006-04-18

    Agnieszka
du är väldigt bra p åatt skriva enkelt, väldigt enkelt och framkalla starkare bilder än många andra.
välbeskriven ångest...
2006-04-15
  > Nästa text
< Föregående

johii
johii

Mina favoriter
T-RED
precis exakt nu