Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den röda kameleonten bekänner färg

Jag tilltalar en sosse

som öppnar en tepåse

Med fingerfärdig teknik

på ett fik

 

Ingen kan överleva

med för liten slev

Till både hyra och mat

jag vet

 

Varför gör ni inget

har ni inte rätta stinget

Eller har ni bara blivit underbart blåa

eftersom Fas 3 fortfarande tillåts råda

 

Politikern stirrar ilsket

grymtar sliskigt

Formar munnen

och från strupen

 

Hörs ett ljud

från en modern tjuv

Han skriker ut

stäng din trut

 

Här får du inte komma

med skvaller och gorma

Vi tänker på alla

vi är så snälla

 

Fas 3 försvinner inte

den blommar vackert som hyacinter

Ger värdelösa människor jobb

och hyresstopp

 

När de lärt sig sin läxa

vill de inte längre leka häxa

Och trolla sig bort

från arbetslivets trupp

 

Mitt adrenalin flödar

du mördar

Ger jag till svar

till denna dromedar

 

Hoppas cancer eller annan åkomma

får ditt hjärta att somna

För jag önskar dig död

Palme han var röd

 

Han skulle skämmas

över ert amerikanska vietnamesiska sätt att tänka

Och skrika högre

era satans mördare




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-21 14:21



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Något behöver helt klart göras.
2015-04-21

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Jag tror politikerna behöver hjälp. Kan du inte söka praktikant plats, på regering kansliet?
Jag har tänkt skriva en motion under sommaren så du kan bevilja stöd till handling. Hihihi.

2015-04-21

    ej medlem längre
Bra skrivet! Politikerna är likadana allihop, maktgalna och penningkära.
2015-04-21
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP