Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ögonblicks verk, under knoppande valv


Det blinda ögat

Apeln svängde spöet genom vårens ljus rappet föll över vidöppna ögat skönhetens smärta låter mig leva




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-21 18:53



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Skönhetsrappade går vi genom livet bra skrivet!
2015-04-22

    ej medlem längre
Bra poesi!
2015-04-22

    ej medlem längre
oh...akta retina
2015-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP