Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vatten från en levande bäck

Du som tror att du inget kan säga som jag inte redan vet dina ord är andetag och klunkar av vatten från en levande bäck och fast jag redan vet hur livet kan levas i vardagens land är det syre och vatten eld och värme jag behöver




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-04-21 19:06



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
klockrent slut!
2015-04-28

    ej medlem längre
En individs utandning är någon annans inandning. Någons tårar blir någons/någots törstsläckare. Mina drömmar blir någons verklighet lika väl som att jag lever i behag någon annans yttersta önskan.
Om min hand snuddar vid detta enda, enkla blir känslan delad.
2015-04-26

  Anders Johan Borgström
”dina ord är andetag
och klunkar av vatten
från en levande bäck”
Wow, det där tog mig otroligt mycket,
tackar

2015-04-23

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
tack för den.
jo vi skriver så fort vi hinner och så gott vi förmår
2015-04-22

  Magdalena Eriksson VIP
Så himla bra.
2015-04-22

    ej medlem längre
Sanningsord!
2015-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP